VILLKOR FÖR BOKNING/AKTIVITETER

 

VILLKOR FÖR bokning och aktiviteter
(Action & Paintball Game i Stockholm AB)

 

De villkor som gäller för bokning och gruppstorlek är följande:

OBS! Vi måste alltid återkomma till dig för giltig bokning.
Är tiden som du angett i webbformuläret ledig blir detta automatiskt en preliminär bokning. En bokningsbekräftelse skickas till din mail inom de närmsta dagarna. Är tiden inte ledig återkommer vi med förslag på närmsta lediga tid som du kan välja att boka eller inte.
Senast 1 vecka innan önskat datum skall handpenning betalas in (gäller ej företag och sista minutens kunder).Pengarna betalas antingen in på vårt Postgirokonto nr. 40 98 91-9 (Märk betalning med ditt boknings namn, tid, datum ni deltar och vad avser betalning.Det går bra att komma förbi och betala direkt på plats kontant eller med kort. Ring först innan du kommer. Priser för handpenning: 1000:- oavsett antal deltagare. Restbelopp betalas på plats. Handpenningen återbetalas ej vid eventuell avbokning/ändring av tiden senare en 7 dagar innan evenemang.

Det går bra att ni är få deltagare men minst debitering är för 6 personer.

Bokningen skall bekräftas med person antal senast 3 dagar innan aktivitetstillfället

Avbokning kan ske senast 7 dagar innan aktivitetstillfället utan kostnad. Sker avbokning senare utgår en fast avgift.

Dyker gruppen inte upp vid aktivitetstillfället trots att bokningen ej bokats av betalas en fast avgift av kunden på 1000kr för inomhus spel och 100:- per bokad deltagare för utomhus spel.

De villkor som gäller för hyrestagaren under aktiviteten är följande:

Hyrestagaren deltar i aktiviteten på egen risk. APG AB ansvarar inte för någon form av skada som hyrestagaren kan komma att åsamkas, såvida inte uppsåt eller grov oaktsamhet från APG AB sida ligger till grund för skadan.

Om något av vår utrustning skulle skadas på grund av slarv eller uppsåt från hyrestagarens sida är det hyrestagaren som är ersättningsskyldig för detta.

Personer under 16 år måste ha vårdnadshavarens skriftliga medgivande och godkännande för att deltaga vid aktivitetstillfället (gäller paintball)

Det åligger hyrestagaren att följa de säkerhetsföreskrifter som gäller för aktiviteten.

Obs! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella avvikelser på hemsidan. Vi förbehåller oss rätten att justera aktiviteter och eventuella prisfel före och efter att beställningen är behandlad.

Till boknings formulär klicka HÄR